Hola!

Nu har vi inte skrivit pa tva dagar, men de har varit ganska mycket. I skolan lar vi oss en massa drinkar varje dag och snart ska vi fa gora en egen likör :P Ni for vanta och se vad de blir for smak.
Goodtimes ar en bar/nattklubb som tillhor barkursern, dar ar det alltid nogon som man kanner och vi kan alltid ga dit nar vi vill. De ar aven dar vi ska praktisera (Michaela ska praktisera dar ikvall fran 24.00-02.00)

Igar gick vi i skolan som vanligt, efter flaringen hade vi strandlekar och var grupp vann alla tavlingar.
Senare pa kvallen fortsatte tavlingarna pa Goodtimes (Gissa drinken leken). Efter var de forfest i var lagenhet sen var de fest hela kvallen och vi somnade halv fem den morgonen. Men de blev inte mycket dricka eftersom vi skulle till Aqualand dagen efter.

Nuuu har vi for en stund sen kommit hem fran Aqualand vilket var jattekul. De fanns en massa vattenbanor, vattenfall och liknande.

Har ar nagra bilder fran dagen igar och idag :)


       

   

PUSS


Kommentarer
Postat av: Felicia

hoppas att allt är bra med er tjejer (verkar som det). fortsätt vara rätt duktiga med uppdateringen, håller koll på er;) ha det bäst tjejor! :)

2009-09-25 @ 01:40:22
URL: http://promillisfillis.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vad kul det ser ut! Avundsjuka. Jag tycker att vi kan satsa på en drink-kväll när ni kommer hem! Ha det jättebra så länge! :)

2009-09-25 @ 22:45:17
Postat av: Marie

Skönt att höra att allt är bra med er. Det verkar inte allt för jobbigt.... Ni får väl lära oss ett och annat när ni kommer hem :-D



Stor kram till er båda!

// Marie

2009-09-26 @ 12:08:31
URL: http://blogg.aftonbladet.se/miks
Postat av: Sofie&Mickan

De ar jatte bra med oss :) Jaa vi ska vekligen stalla till med en drink-kvall nar vi kommer hem.

Puss pa er alla <3

2009-09-26 @ 13:24:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0