Resan plus dag 1

Hola direkt fran Spanien!
Vi har det jatte bra har och vadret ar som en svensk sommar, om inte lite varmare. Vi tog varat forsta dopp i havet idag ocksa och de va faktiskt ganska kallt. Men men!

Resan hit gick bra men nar vi kom fram till Malaga hittade inte vi inte dom vi skulle traffa och jag och Sofie virrade omkring pa flygplatsen. Men tillslut hittade DOM oss och sedan akte vi till vara lagenheter.
Senare pa kvallen skulle vara larare ta oss pa en barrunda runt om i stan, vi blev bjudna pa shottar och fick traffa folk fran den furra gruppen som var har i fjol. Vi gick och la oss runt halv tre sa de blev inte sa sent. De som ar lite trakigt har ar att vissa nattclubbar ar oppet till sju och da kommer det nastan inga manniskor innan klockan tre halv fyra. Men men de finns en massa andra stallen ocksa.

Jag och Sofie delar rum och sen bor det tre andra fran gruppen med oss fast i andra rum, sa vi delar kok och har ett allrum tillsammans.  
Sammanlagt ar vi 23 stycken i gruppen men vi kommer att dela pa oss ibland nar vi ska blanda drinkar och ha vissa lektioner. Flaring (de ar nar man slanger och trixar med faskor och sant) kommer vi ha tillsammans samt utflykter och andra aktiviteter.

Vi hade bara en halv skoldag idag, de visade oss runt till olika restauranger, internetcafeer och klubbar dar vi kommer ha fri entre under dessa tre veckor ;) Sen efter de tranade vi pa flaring pa stranden vilket var enklare an jag trott men de kommer bli svarare och svarare. Efter de slutade var skoldag och manga stannade kvar och solade och badade.

Bilder kommer en annan dag eftersom vi glomde sladden till cameran :P
Men vi kanske skriver imorgon efter skolan annars for ni ha de bra.
SAKNAR ER ALLA, vissa lite mera! 

Besos


Kommentarer
Postat av: Sandra

Fått syn på några snygga killar än? ;)

2009-09-20 @ 20:19:52
Postat av: Marie

Låter inte som det går någon större nöd på er.... Fortsätt att sköta om er!

Kram // Marie

2009-09-21 @ 22:24:35
URL: http://blogg.aftonbladet.se/miks
Postat av: Sara

Glöm inte att skicka ett vykort till mig :)

2009-09-22 @ 13:00:12
Postat av: sofie

haha nja kanske nàn?

Ja sara, jag ska skicka ett vykort till dig och till dig me Sandra hihi.

Puss pà er! =)

2009-09-22 @ 16:58:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0